Universiteit Leiden

nl en

Promovendi

De Universiteit Leiden wil de ruimte geven aan jong talent en doet er daarom alles aan om een inspirerende omgeving te creëren voor promovendi. Met het University Training Programme for PhD’s bieden we promovendi een compleet en uitdagend opleidingsprogramma.

Een promotietraject is een combinatie van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. Het University Training Programme for PhD’s helpt promovendi om de benodigde vaardigheden en capaciteiten verder te ontplooien. Het programma is gericht op het ontwikkelen van persoonlijke en onderzoeksvaardigheden. Bovendien biedt het een mogelijkheid voor het volgen van loopbaancursussen.

Dit programma wordt aangeboden door de facultaire graduate schools en HRM Learning and Development. Een deel van dit programma is verplicht en een deel kunt u zelf invullen, afhankelijk van uw individuele behoefte. Hoe dit programma er bij uw instituut uitziet, ziet u bij uw eigen graduate school.

Promovendi-psycholoog

Er is een psycholoog bij de universiteit, die gespecialiseerd is in vraagstukken, relevant voor promovendi. De promovendi-psycholoog heeft expertise in kortdurende behandeling van angstklachten, stemmingsklachten, concentratie- en motivatieproblemen, faalangst en meer. 
 
Bij acute mentale stress kun je de promovendi-psycholoog raadplegen en/of direct je huisarts bellen. Zij verlenen de eerste lijn van zorg en kunnen je -indien nodig- doorverwijzen naar meer gespecialiseerde hulp.

Promovendi

Bekijk ons trainingsaanbod voor promovendi

Bekijken
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.